NIEUW! Hoenderakkers 13 in Middelbeers Een 2-onder-1 kapwoning met eigen oprit …

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW! Hoenderakkers 13 in Middelbeers Een 2-onder-1 kapwoning met eigen oprit …

NIEUW! Hoenderakkers 13 in Middelbeers

Een 2-onder-1 kapwoning met eigen oprit voor meerdere auto's, ruime vrijstaande berging, 4 slaapkamers en ruime achtertuin. Deze woning is gelegen in een kindvriendelijke wijk met speel- en groenvoorzieningen en het centrum van Middelbeers.

Interesse? Plan dan een bezichtiging via 0499-575875. Meer foto's en video vind je op onze site https://www.vandemeerendonkmakelaars.nl/…/huis-5446470-Hoe…/

NEW! NEW! Hollanders 13 in Middelbeers

A 2-under-1 hood house with own driveway for multiple cars, spacious detached storage, 4 bedrooms and spacious backyard. This house is located in a child-friendly neighborhood with play and landscaping facilities and the center of Middelbeers.

Interested? Yes. Schedule a viewing via 0499-575875. More photos and video can be found on our site https://www.vandemeerendonkmakelaars.nl/aanbod/woningaanbod/oost-west-en-middelbeers/koop/huis-5446470-Hoenderakkers-13/

TranslatedBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *