Nieuw aangemeld l Westenburgerweg 234 te ‘s-Hertogenbosch Op een fantastische l…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nieuw aangemeld l Westenburgerweg 234 te ‘s-Hertogenbosch Op een fantastische l…

Nieuw aangemeld l Westenburgerweg 234 te ‘s-Hertogenbosch πŸ“ Op een fantastische locatie met prachtig, blijvend vrij uitzicht op het mooie Prins Hendrikpark, sfeervol afgewerkt, modern en instapklaar appartement met een privΓ© parkeerplaats en een eigen berging in de afgesloten parkeerkelder. Dit aantrekkelijke 2-kamer appartement bevindt zich op de 1e verdieping van het moderne, goed onderhouden appartementencomplex De Hinthamerpoort.
Vraagprijs € 289.000,- k.k. Kijk nu voor meer informatie en foto’s op https://boumij.nl/koop/HH107339/westenburgerweg-234-5213-sr-s-hertogenbosch

Boumij Makelaars, profile pictureImage may contain: tree, sky, plant and outdoorImage may contain: table, living room and indoorImage may contain: tree, sky, plant, grass, outdoor and natureImage may contain: living room, table and indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *