Zoek je een fijne 2-onder-1-kapwoning in Waalwijk? Stop dan met zoeken, want je …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Zoek je een fijne 2-onder-1-kapwoning in Waalwijk? Stop dan met zoeken, want je …


🎊Zoek je een fijne 2-onder-1-kapwoning in Waalwijk? Stop dan met zoeken, want je gaat je hier zeker thuis voelen. Op Besoyensestraat 65a vind je maar liefst drie slaapkamers, diepe tuin op het oosten, op een prettige ligging in de wijk Besoyen en vlakbij het centrum😍. Kijk mee met de video πŸ‘€. Interesse? Bel πŸ“² ons dan snel voor een afspraak of check de website. ➑https://bit.ly/Besoyensestraat65a De vraagprijs is inclusief het plaatsen van een dakkapel op de 1e verdieping over de gehele breedte. Je mag zelf mee sparren πŸ€”over de indeling van bijvoorbeeld de badkamer.
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *