“Thuismakers” Niet zo maar een term, want wij helpen gezinnen letterlijk aan ee…

Vind nieuwe huizen in uw regio

“Thuismakers” Niet zo maar een term, want wij helpen gezinnen letterlijk aan ee…

“Thuismakers”🏡
Niet zo maar een term, want wij helpen gezinnen letterlijk aan een nieuw huis. Zeker nu, met een groot tekort aan huizen, en de druk om snel keuzes te moeten maken ben je op zoek naar iemand die je van het juiste eerlijke advies voorziet.
Je wilt de juiste keuze maken, en daarbij helpen we je graag!
Alles begint met een ☕ en een goed gesprek t.a.v. jouw wensen.
Een kosteloos maar waardevol gesprek over wonen en leven, zeker nu in coronatijd!
Dat kan bij ons op kantoor (coronaproof) maar dit kan uiteraard ook bij je thuis of op afstand middels een facetime/ zoom/teamsessie.
Vergeet niet, het kopen van een huis is niet alleen een van je belangrijkste maar ook financieel kostbaarste beslissing in je leven.
WE❤HOUSES! https://www.vanderloomakelaardij.nl/diensten/aankopen/ #vanderloomakelaardij #Uden #huizenmarkt #aankoopmakelaar #wonen #huis #home

Van der Loo Makelaardij o.z., profile pictureImage may contain: text and indoorImage may contain: text that says 'Van der Loo Makelaardij Wat we doen Verkoop Toon telefoonnummer Stuur e-mail Marketing, Woonvlogs Aankoop begeleiding Social media Bemiddeling en advies Certificering Bekijk alle kenmerken NWWI, VastgoedCert, NVM Makelaars Bekijk onze kantoorvideo Beoordelingen Verkoop Aankoop afgelopen 20 makelaar: afgelopen 9,° deelder makelaar: klanten Lokale marktkennis "Voor was het contact zeer waardevol De Makelaar enassistente evenals styliste Connie hebben zich uitstekend ingezet voor de verkoop van..." 9.4 Deskundigheid Bereikbaarheid en co... 9,5 4decber, Verkoper Heufkens 120 9 Service en begeleidi. Deskundigheid 9,5 9 Prijs kwaliteit Onderhandeling 9,4 9 Alle beoordelingen kwaliteit 9 beoordelingen'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *