Te koop: Verdistraat 294, Oss – Van der Krabben makelaardij Oss

Vind nieuwe huizen in uw regio

Te koop: Verdistraat 294, Oss – Van der Krabben makelaardij Oss

**π—‘π—œπ—˜π—¨π—ͺ π—œπ—‘ π—©π—˜π—₯π—žπ—’π—’π—£** 🏑
Verdistraat 294 #Oss. Vraagprijs € 225.000 k.k. De keurige staat van onderhoud is meteen duidelijk. Maar deze gezinswoning bezit ook minder zichtbare bijzondere kwaliteiten. Die komen dan naar voren in het hoogste energielabel A. Ook de locatie maakt dit woonhuis aantrekkelijk. Je woont namelijk op een steenworp van het overdekte winkelcentrum De Ruwert en er zijn verschillende scholen op loopafstand. Kortom, een ideale woning voor starters en jonge gezinnen. www.verdistraat294.nl 𝗛𝗲𝗯 𝗷𝗲 π—Άπ—»π˜π—²π—Ώπ—²π˜€π˜€π—²: oss@krabben.nl / 0412 – 63 29 28

Van der Krabben makelaardij, profile picture

Te koop: Verdistraat 294, Oss – Van der Krabben makelaardij OssBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *