NEUW IN VERKOOP: Vondelstraat 19 te Vught Ruime goed onderhouden en instapklar…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NEUW IN VERKOOP: Vondelstraat 19 te Vught Ruime goed onderhouden en instapklar…

NEUW IN VERKOOP:

Vondelstraat 19 te Vught

Ruime goed onderhouden en instapklare uitgebouwde hoekwoning uit 1964 met prachtige aangebouwde/afsluitbare veranda, extra (woon)keuken (2020), een carport en garage. Dit in gewilde woonwijk met vrij uitzicht over een brede groenstrook aan de voorzijde van de woning.

Bezichtigingen kunnen al ingepland worden!

Gelegen op de grens van de buurt Molenstraat en Schoonveld. Dit betekent rustig wonen in een kindvriendelijke omgeving met alle dagelijkse faciliteiten op loopafstand: een sportschool met zwembad en indoor speeltuin, diverse basisscholen, het winkelcentrum Moleneind en het NS station op korte loop- / fietsafstand. Vanuit hier zijn de uitvalswegen N65/A2 snel bereikbaar.

Meer info:
https://www.amb-makelaars.nl/โ€ฆ/huis-5483334-Vondelstraat-19/

NEW IN SALE:

Vondelstraat 19 in Vught

Spacious well maintained and ready-to-use upgraded corner house from 1964 with beautiful attached / lockable porch, extra (living) kitchen (2020), a carport and garage. This in wanted residential area with free views over a wide green lane at the front of the house.

Viewings can already be scheduled!

Located on the border of the neighbourhood Molenstraat and Schoonveld. This means living quietly in a child-friendly environment with all daily facilities within walking distance: a gym with swimming pool and indoor playground, various primary schools, the Moleneind mall and the NS station within short walking / cycling distance. From here the N 65 / A2 roads can be reached quickly.

More info:: n
https://www.amb-makelaars.nl/aanbod/woningaanbod/vught/koop/huis-5483334-Vondelstraat-19/

TranslatedBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *