KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP Dit is het ideale startersappartment! Een ruim …

Vind nieuwe huizen in uw regio

KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP Dit is het ideale startersappartment! Een ruim …

KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP

Dit is het ideale startersappartment! Een ruim 3-kamerappartement gelegen op een uitstekende woonlocatie nabij het Ginneken in Breda-Zuid. Vanaf-prijs € 250.000 k.k.

Het appartement bevindt zich op de bovenste woonlaag met aan de voor- en achterzijde een balkon en in het souterrain een zeer ruime berging. Het appartement is afgewerkt met een moderne keuken, badkamer en toilet.

De Marialaan is gelegen op een aantrekkelijke locatie in de wijk Overakker. De woning is gelegen op loopafstand van het gezellige Ginnekenmarktje, en het Mastbos. Tevens bevinden zich in de directe omgeving diverse sociale en openbare voorzieningen. Het bruisende stadscentrum van Breda is op tien minuten afstand gelegen. Ook de uitvalswegen naar de omliggende dorpen en steden zijn zeer eenvoudig te bereiken.

Bekijk Marialaan 30C nu op onze website.

❗ KIN ALERT – NEW ON SALE ❗

This is the ideal starter appartment! A spacious 3-room apartment located in an excellent living location near the Ginneken in Breda-Zuid. From-price € 250.000 k.k.

The apartment is located on the upper living area with a balcony at the front and back and in the basement a very spacious storage area. The apartment is finished with a modern kitchen, bathroom and toilet.

The Marialaan is located in an attractive location in the Overakker district. The house is located within walking distance of the cosy Ginnekenmarktje and the Mastbos. There are also various social and public facilities in the immediate vicinity. Breda's bustling city centre is ten minutes away. The roads to the surrounding villages and towns are also very easy to reach.

Check out Marialaan 30 C now on our website.

TranslatedBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *