K I K I M A K E L A A R D I J | MEET ALEXANDER MAKELAAR – BOUWER – GEDREVEN – W…

Vind nieuwe huizen in uw regio

K I K I M A K E L A A R D I J | MEET ALEXANDER MAKELAAR – BOUWER – GEDREVEN – W…

K I K I M A K E L A A R D I J | MEET ALEXANDER

MAKELAAR – BOUWER – GEDREVEN – WERK UIT HANDEN

Wil jij jouw nieuwe huis verbouwen? Je droomhuis laten bouwen? Of energiezuiniger gaan wonen? Alexander luistert aandachtig naar jouw wensen, legt contact met de juiste partijen, kent de wet en maakt zelf alle berekeningen. Hierdoor ontstaat advies op maat en wordt jouw droomhuis werkelijkheid!

Wat verwacht jij van Alexander?

#jouwdroomhuisverbouwen #eigenhuisbouwen #energiezuinigerwonen #dejuistecontacten #dichtbijhetvuur #tijdbesparen #gedoeuithandengeven #klanttevredenheid #bijkikibinnenkijken #verkoopmakelaar #aankoopmakelaar #taxatie #makelaar #makelaardij #verhuizen #bouwen #verbouwen #breda #eo #service #enthousiast #onzemensen

K I K I M A K E L A R D I J | MEET ALEXANDER

MAKER – CONSTRUCTION – DREAMED – WORK OUT OF HANDS

Do you want to renovate your new home? Want to build your dream house? Or live more energy efficiently? Alexander carefully listens to your wishes, connects with the right parties, knows the law and makes all the calculations himself. This creates tailored advice and makes your dream home a reality!

What do you expect from Alexander?

#jouwdroomhuisverbouwen #eigenhuisbouwen #energiezuinigerwonen #dejuistecontacten #dichtbijhetvuur #tijdbesparen #gedoeuithandengeven #klanttevredenheid #bijkikibinnenkijken #verkoopmakelaar #aankoopmakelaar #taxatie #makelaar #makelaardij #verhuizen #bouwen #verbouwen #breda #eo #service #enthousiast #onzemensen

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *