BINNENKORT ONLINE | Geheel gemoderniseerd vrijstaand woonhuis met salon/praktijk…

Vind nieuwe huizen in uw regio

BINNENKORT ONLINE | Geheel gemoderniseerd vrijstaand woonhuis met salon/praktijk…


BINNENKORT ONLINE | Geheel gemoderniseerd vrijstaand woonhuis met salon/praktijkruimte met eigen entree en aparte toiletruimte. Een ruime woonkamer met sfeervolle inbouw gashaard, bijkeuken en eetkamer met keuken op de begane grond. Een overdekte veranda biedt een heerlijke zithoek in de achtertuin en is tevens de verbinding tussen de keuken met riante raampartijen en de berging. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers, een moderne badkamer en op de tweede verdieping is een voorzolder en 4e slaapkamer gesitueerd.

Het levensloopbestendig maken van dit huis – slaapkamer en badkamer op de begane grond – is te realiseren in de ruimte welke huidig in gebruik is als salon. Gelegen in het centrum van Rucphen aan de Schijfse Vaartkant op een perceel van 383 m².

🏷Energielabel: B

Benieuwd? Neem voor meer informatie of een bezichtiging contact met ons op! 📞 0165 – 348 545 | 📧 og@vanhasselmakelaars.nl | 📱 WhatsApp naar 06-82696601

COMING SOON ONLINE | Fully modernized freestanding living house with a salon / practical room with own entrance and separate toilet room. A spacious living room with atmospheric built-in gas fireplace, pantry and dining room with main floor kitchen. A covered porch offers a wonderful sitting area in the backyard and is also the connection between the kitchen with riant window parties and the storage room. On the floor there are 3 bedrooms, a modern bathroom and on the second floor there is a front attic and 4nd bedroom.

Making this home life-resistant – bedroom and bathroom on the ground floor – can be realized in the space that is currently used as a salon. Located in the center of Rucphen on the Vaartschijk side on a plot of 383 m2.

🏷 Energy label: B

Curious to hear? For more information or a viewing contact us! 📞 0165-545 348 | og@vanhasselmakelaars.nl | WhatsApp to 06-82696601

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *