#neteenstapjeverder Op de valreep verkochten wij in 2020 nog een mooi apparteme…

Vind nieuwe huizen in uw regio

#neteenstapjeverder Op de valreep verkochten wij in 2020 nog een mooi apparteme…

#neteenstapjeverder
Op de valreep verkochten wij in 2020 nog een mooi appartement aan de Lichtstraat in Eindhoven. We lieten dit appartement schilderen, vulden de gaten in de muren, zetten plinten en lieten het appartement schoonmaken. Net een stapje meer! De #Rabobank gooide echter bijna roet in het eten, omdat ze de aflossingsnota niet op tijd kon (wilde) maken. De koper wilde uitsluitend in 2020 afnemen en de deal zou daardoor klappen. Maar opgeven kennen we niet en mede dankzij de inzet van Rabobank Eindhoven/Veldhoven en in het bijzonder Michael Vosveld is alles goed gekomen!

Hendrix & Huybregts Makelaars, profile pictureImage may contain: sky, cloud, tree and outdoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *