Nieuw in de verkoop: Duinkerkenlaan 62 te Eindhoven. Starters opgelet! Laat u …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nieuw in de verkoop: Duinkerkenlaan 62 te Eindhoven. Starters opgelet! Laat u …

Nieuw in de verkoop: Duinkerkenlaan 62 te Eindhoven. Starters opgelet! Laat u verrassen door deze sfeervolle woning met speelse indeling. De woning is gelegen in wijk ‘Achtse Barrier’ en beschikt o.a. over 4 slaapkamers, modern sanitair en grote berging. Tevens gunstig gelegen nabij allerhande voorzieningen en uitvalswegen.

Attention starters! Be surprised by this attractive house with a playful layout. The house is located in the ‘Achtse Barrier’ district and has 4 bedrooms, modern sanitary facilities and a large storage room. Also conveniently located near all kinds of facilities, exit roads and highways. Vraagprijs: € 298.500,– K.K. Voor meer info, bel met 0499-477777 of mail: info@solmakelaardij.nl


Sol Makelaardij B.V., profile pictureImage may contain: sky, tree, house, car, plant, cloud and outdoorImage may contain: indoorImage may contain: indoorImage may contain: table and indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *