EEN APPARTEMENT MET PARKEERPLAATS EN BERGING IN BEST In het hart van het gezell…

Vind nieuwe huizen in uw regio

EEN APPARTEMENT MET PARKEERPLAATS EN BERGING IN BEST In het hart van het gezell…


EEN APPARTEMENT MET PARKEERPLAATS EN BERGING IN BEST

In het hart van het gezellige centrum van de gemeente Best ligt dit unieke en recent (2020) geheel gemoderniseerde 3-kamer portiekappartement. Het appartement bevindt zich op de vierde verdieping (vierde woonlaag) van het in 1988 gebouwde appartementencomplex 't Claeverviere.
U woont hier op loopafstand van het gezellige centrum met zijn winkels, scholen en het NS-station, terwijl ook de diverse ontsluitingswegen goed en snel bereikbaar zijn. Het appartement heeft door de recente verbouwingen en moderniseringen een schitterende eigentijdse, moderne uitstraling gekeregen. Met een woonoppervlak van maar liefst ca. 101 m² zal dit appartement bij velen in de smaak vallen. De woning is gelegen aan Hartenvier 21 te Best en heeft een vraagprijs van € 374.000,= k.k.
#berkkerkhof #makelaar #makelaardij #best #gembest #appartement #parkeerplaats #berging

https://www.berkkerkhof.nl/…/a…/3770-hartenvier-21-best.html

AN APARTMENT WITH PARKER PLACE AND BERGING IN BEST

At the heart of the cozy center of the municipality of Best is this unique and recent (2020) fully modernized 3-room portal apartment. The apartment is located on the fourth floor (fourth floor) of the apartment complex ' t Claeverviere built in 1988
You live here within walking distance of the cosy center with its shops, schools and the NS station, while the various dilation roads are also easily accessible and quickly. Due to recent renovations and modernizations, the apartment has stunned a beautiful contemporary, modern appearance. With a living area of no less than 101 m2, this apartment will enjoy many. The house is located at Hartenvier 21 in Best and has a asking price of € 374.000,= k.k.
#berkkerkhof #makelaar #makelaardij #best #gembest #appartement #parkeerplaats #berging

https://www.berkkerkhof.nl/wonen/aanbod/3770-hartenvier-21-best.html

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *