𝐈𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐦𝐨𝐧𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐥𝐞 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥𝐢𝐠𝐞 𝐬𝐜𝐡𝐨𝐨𝐥𝐠𝐞𝐛𝐨𝐮𝐰 (𝐇𝐨𝐨𝐠𝐞𝐫𝐞 𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫𝐬𝐜𝐡𝐨𝐨𝐥) 𝐥𝐢𝐠𝐭 𝐝𝐢𝐭 𝐮𝐧𝐢𝐞𝐤…

Vind nieuwe huizen in uw regio

𝐈𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐦𝐨𝐧𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐥𝐞 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥𝐢𝐠𝐞 𝐬𝐜𝐡𝐨𝐨𝐥𝐠𝐞𝐛𝐨𝐮𝐰 (𝐇𝐨𝐨𝐠𝐞𝐫𝐞 𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫𝐬𝐜𝐡𝐨𝐨𝐥) 𝐥𝐢𝐠𝐭 𝐝𝐢𝐭 𝐮𝐧𝐢𝐞𝐤…

𝐈𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐦𝐨𝐧𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐥𝐞 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥𝐢𝐠𝐞 𝐬𝐜𝐡𝐨𝐨𝐥𝐠𝐞𝐛𝐨𝐮𝐰 (𝐇𝐨𝐨𝐠𝐞𝐫𝐞 𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫𝐬𝐜𝐡𝐨𝐨𝐥) 𝐥𝐢𝐠𝐭 𝐝𝐢𝐭 𝐮𝐧𝐢𝐞𝐤𝐞 𝐰𝐨𝐨𝐧𝐡𝐮𝐢𝐬 (𝐚𝐩𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬𝐫𝐞𝐜𝐡𝐭) 𝐦𝐞𝐭 𝐭𝐮𝐢𝐧 𝐞𝐧 𝐠𝐞𝐳𝐚𝐦𝐞𝐧𝐥𝐢𝐣𝐤 𝐛𝐮𝐢𝐭𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐛𝐢𝐧𝐧𝐞𝐧𝐬𝐭𝐚𝐝 𝐯𝐚𝐧 𝐄𝐢𝐧𝐝𝐡𝐨𝐯𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐰𝐢𝐣𝐤 𝐃𝐞 𝐁𝐞𝐫𝐠𝐞𝐧. 𝐃𝐞𝐳𝐞 𝐰𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐡𝐞𝐞𝐟𝐭 𝐞𝐞𝐧 𝐞𝐢𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐧𝐭𝐫𝐞𝐞 𝐞𝐧 𝐢𝐬 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐡𝐮𝐢𝐝𝐢𝐠𝐞 𝐞𝐢𝐠𝐞𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐢𝐧 𝟐𝟎𝟎𝟎 𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐰𝐨𝐫𝐩𝐞𝐧 𝐚𝐚𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐭𝐚𝐦𝐨𝐫𝐟𝐨𝐬𝐞 𝐦𝐞𝐭 𝐛𝐞𝐡𝐨𝐮𝐝 𝐯𝐚𝐧 𝐚𝐮𝐭𝐡𝐞𝐧𝐭𝐢𝐞𝐤𝐞 𝐝𝐞𝐭𝐚𝐢𝐥𝐬 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥𝐢𝐠𝐞 𝐬𝐜𝐡𝐨𝐨𝐥 𝐞𝐧 𝐝𝐞 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐞 𝐢𝐧𝐫𝐢𝐜𝐡𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐯𝐚𝐧 𝐧𝐮. 𝐃𝐞 𝐰𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐢𝐬 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐳𝐢𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐡𝐨𝐠𝐞 𝐩𝐥𝐚𝐟𝐨𝐧𝐝𝐬 𝐞𝐧 𝐫𝐢𝐚𝐧𝐭𝐞 𝐤𝐚𝐦𝐞𝐫𝐬 𝐳𝐨𝐚𝐥𝐬 𝐞𝐞𝐧 𝐰𝐨𝐨𝐧𝐤𝐚𝐦𝐞𝐫, 𝐞𝐞𝐧 𝐞𝐞𝐭𝐤𝐚𝐦𝐞𝐫, 𝐞𝐞𝐧 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐞 𝐤𝐞𝐮𝐤𝐞𝐧𝐢𝐧𝐫𝐢𝐜𝐡𝐭𝐢𝐧𝐠, 𝐞𝐞𝐧 𝐩𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡𝐞 𝐛𝐢𝐣𝐤𝐞𝐮𝐤𝐞𝐧, 𝐯𝐢𝐞𝐫 𝐬𝐥𝐚𝐚𝐩𝐤𝐚𝐦𝐞𝐫𝐬, 𝐭𝐰𝐞𝐞 𝐛𝐚𝐝𝐤𝐚𝐦𝐞𝐫𝐬 𝐞𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐠𝐢𝐠𝐚𝐧𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡𝐞 𝐳𝐨𝐥𝐝𝐞𝐫𝐤𝐚𝐦𝐞𝐫. 𝐃𝐚𝐚𝐫𝐧𝐚𝐚𝐬𝐭 𝐛𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐤𝐭 𝐝𝐞 𝐰𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐨𝐯𝐞𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐫𝐮𝐢𝐦𝐞 𝐛𝐞𝐫𝐠𝐤𝐚𝐦𝐞𝐫, 𝐞𝐞𝐧 𝐯𝐥𝐢𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠, 𝐞𝐞𝐧 𝐳𝐢𝐣- 𝐞𝐧 𝐚𝐜𝐡𝐭𝐞𝐫𝐭𝐮𝐢𝐧 𝐞𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐞𝐢𝐠𝐞𝐧 𝐩𝐚𝐫𝐤𝐞𝐞𝐫𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬 𝐨𝐩 𝐚𝐟𝐠𝐞𝐬𝐥𝐨𝐭𝐞𝐧 𝐭𝐞𝐫𝐫𝐞𝐢𝐧. 𝐎𝐩 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐭𝐢𝐞 𝐤𝐫𝐢𝐣𝐠 𝐣𝐞 𝐡𝐞𝐭 𝐮𝐥𝐭𝐢𝐞𝐦𝐞 𝐬𝐭𝐚𝐝𝐬𝐠𝐞𝐯𝐨𝐞𝐥 𝐰𝐚𝐧𝐧𝐞𝐞𝐫 𝐣𝐞 𝐯𝐚𝐧𝐮𝐢𝐭 𝐝𝐞 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐝𝐞𝐮𝐫 𝐝𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭 𝐡𝐞𝐭 𝐖𝐢𝐥𝐡𝐞𝐥𝐦𝐢𝐧𝐚𝐩𝐥𝐞𝐢𝐧 𝐨𝐩 𝐥𝐨𝐨𝐩𝐭. 𝐁𝐢𝐧𝐧𝐞𝐧 𝐞𝐧𝐤𝐞𝐥𝐞 𝐦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐠𝐞𝐞𝐟 𝐣𝐞 𝐣𝐞 𝐦𝐢𝐝𝐝𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐬𝐭𝐚𝐝𝐬𝐰𝐚𝐧𝐝𝐞𝐥𝐩𝐚𝐫𝐤 𝐨𝐟 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐛𝐢𝐧𝐧𝐞𝐧𝐬𝐭𝐚𝐝.

𝐕𝐫𝐚𝐚𝐠𝐩𝐫𝐢𝐣𝐬 € 𝟏.𝟐𝟓𝟎.𝟎𝟎𝟎,=
𝐖𝐨𝐨𝐧𝐨𝐩𝐩𝐞𝐫𝐯𝐥𝐚𝐤𝐭𝐞: 𝟑𝟒𝟓 𝐦𝟐

𝐰𝐰𝐰.𝐣𝐮𝐥𝐢𝐚𝐧𝐚𝐡𝐨𝐟𝟔.𝐧𝐥

𝐈𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐦𝐨𝐧𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐥 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐞𝐫 𝐬𝐜𝐡𝐨𝐨𝐥𝐛𝐮𝐢𝐥𝐝𝐢𝐧𝐠 (𝐇𝐨𝐨𝐠𝐞𝐫𝐞 𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫𝐬𝐜𝐡𝐨𝐨𝐥) 𝐢𝐬 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐮𝐧𝐢𝐪𝐮𝐞 𝐡𝐨𝐮𝐬𝐞 (𝐚𝐩𝐚𝐫𝐭𝐦𝐞𝐧𝐭) 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐠𝐚𝐫𝐝𝐞𝐧 𝐚𝐧𝐝 𝐜𝐨𝐦𝐦𝐮𝐧𝐚𝐥 𝐨𝐮𝐭𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐭𝐞𝐫𝐫𝐚𝐜𝐞 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫 𝐨𝐟 𝐄𝐢𝐧𝐝𝐡𝐨𝐯𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐃𝐞 𝐁𝐞𝐫𝐠𝐞𝐧 𝐝𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐜𝐭. 𝐓𝐡𝐢𝐬 𝐡𝐨𝐮𝐬𝐞 𝐡𝐚𝐬 𝐢𝐭𝐬 𝐨𝐰𝐧 𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐚𝐧𝐝 𝐰𝐚𝐬 𝐬𝐮𝐛𝐣𝐞𝐜𝐭𝐞𝐝 𝐭𝐨 𝐚 𝐦𝐞𝐭𝐚𝐦𝐨𝐫𝐩𝐡𝐨𝐬𝐢𝐬 𝐛𝐲 𝐭𝐡𝐞 𝐜𝐮𝐫𝐫𝐞𝐧𝐭 𝐨𝐰𝐧𝐞𝐫 𝐢𝐧 𝟐𝟎𝟎𝟎, 𝐰𝐡𝐢𝐥𝐞 𝐫𝐞𝐭𝐚𝐢𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐭𝐡𝐞 𝐚𝐮𝐭𝐡𝐞𝐧𝐭𝐢𝐜 𝐝𝐞𝐭𝐚𝐢𝐥𝐬 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐞𝐫 𝐬𝐜𝐡𝐨𝐨𝐥 𝐚𝐧𝐝 𝐭𝐡𝐞 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧 𝐟𝐮𝐫𝐧𝐢𝐬𝐡𝐢𝐧𝐠𝐬 𝐨𝐟 𝐭𝐨𝐝𝐚𝐲. 𝐓𝐡𝐞 𝐡𝐨𝐮𝐬𝐞 𝐡𝐚𝐬 𝐡𝐢𝐠𝐡 𝐜𝐞𝐢𝐥𝐢𝐧𝐠𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐬𝐩𝐚𝐜𝐢𝐨𝐮𝐬 𝐫𝐨𝐨𝐦𝐬 𝐬𝐮𝐜𝐡 𝐚𝐬 𝐚 𝐥𝐢𝐯𝐢𝐧𝐠 𝐫𝐨𝐨𝐦, 𝐚 𝐝𝐢𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐫𝐨𝐨𝐦, 𝐚 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧 𝐤𝐢𝐭𝐜𝐡𝐞𝐧, 𝐚 𝐩𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜𝐚𝐥 𝐮𝐭𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲 𝐫𝐨𝐨𝐦, 𝐟𝐨𝐮𝐫 𝐛𝐞𝐝𝐫𝐨𝐨𝐦𝐬, 𝐭𝐰𝐨 𝐛𝐚𝐭𝐡𝐫𝐨𝐨𝐦𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐚 𝐠𝐢𝐠𝐚𝐧𝐭𝐢𝐜 𝐚𝐭𝐭𝐢𝐜 𝐫𝐨𝐨𝐦. 𝐈𝐧 𝐚𝐝𝐝𝐢𝐭𝐢𝐨𝐧, 𝐭𝐡𝐞 𝐡𝐨𝐮𝐬𝐞 𝐡𝐚𝐬 𝐚 𝐬𝐩𝐚𝐜𝐢𝐨𝐮𝐬 𝐬𝐭𝐨𝐫𝐚𝐠𝐞 𝐫𝐨𝐨𝐦, 𝐚 𝐥𝐨𝐟𝐭, 𝐚 𝐬𝐢𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐝 𝐛𝐚𝐜𝐤𝐲𝐚𝐫𝐝 𝐚𝐧𝐝 𝐚 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐬𝐩𝐚𝐜𝐞 𝐨𝐧 𝐞𝐧𝐜𝐥𝐨𝐬𝐞𝐝 𝐠𝐫𝐨𝐮𝐧𝐝𝐬. 𝐀𝐭 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐲𝐨𝐮 𝐠𝐞𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐮𝐥𝐭𝐢𝐦𝐚𝐭𝐞 𝐜𝐢𝐭𝐲 𝐟𝐞𝐞𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐰𝐡𝐞𝐧 𝐲𝐨𝐮 𝐰𝐚𝐥𝐤 𝐝𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐭𝐨 𝐭𝐡𝐞 𝐖𝐢𝐥𝐡𝐞𝐥𝐦𝐢𝐧𝐚𝐩𝐥𝐞𝐢𝐧 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝐭𝐡𝐞 𝐟𝐫𝐨𝐧𝐭 𝐝𝐨𝐨𝐫. 𝐖𝐢𝐭𝐡𝐢𝐧 𝐚 𝐟𝐞𝐰 𝐦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐞𝐬 𝐲𝐨𝐮 𝐚𝐫𝐞 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐦𝐢𝐝𝐝𝐥𝐞 𝐨𝐟 𝐒𝐭𝐚𝐝𝐬𝐰𝐚𝐧𝐝𝐞𝐥𝐩𝐚𝐫𝐤 𝐨𝐫 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐜𝐢𝐭𝐲 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫.

𝐀𝐬𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐩𝐫𝐢𝐜𝐞 € 𝟏,𝟐𝟓𝟎,𝟎𝟎𝟎
𝐋𝐢𝐯𝐢𝐧𝐠 𝐚𝐫𝐞𝐚: 𝟑𝟒𝟓 𝐦𝟐

𝐰𝐰𝐰.𝐣𝐮𝐥𝐢𝐚𝐧𝐚𝐡𝐨𝐟𝟔.𝐧𝐥
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *