NIEUWJAARSKNALLER 𝐁𝐞𝐧 𝐨𝐟 𝐤𝐞𝐧 𝐣𝐢𝐣 de koper van deze schitterende vrijstaande w…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUWJAARSKNALLER 𝐁𝐞𝐧 𝐨𝐟 𝐤𝐞𝐧 𝐣𝐢𝐣 de koper van deze schitterende vrijstaande w…


🎇 NIEUWJAARSKNALLER 🎇 𝐁𝐞𝐧 𝐨𝐟 𝐤𝐞𝐧 𝐣𝐢𝐣 de koper van deze schitterende vrijstaande woning aan de 𝐊𝐫𝐨𝐦𝐦𝐞𝐰𝐞𝐠 𝟒 𝐭𝐞 𝐒𝐭𝐞𝐞𝐧𝐛𝐞𝐫𝐠𝐞𝐧? Dan hebben wij iets leuks voor jou! Wij beginnen het nieuwe jaar met een leuke (h)oud en nieuwjaarsactie in samenwerking met 𝗧𝗼𝗺`𝘀 𝗦𝘁𝗲𝗶𝗴𝗲𝗿𝗵𝗼𝘂𝘁. De koper van deze woning krijgt een 6-persoons boomstamtafel gemaakt door 𝗧𝗼𝗺`𝘀 𝗦𝘁𝗲𝗶𝗴𝗲𝗿𝗵𝗼𝘂𝘁. Ben jij niet de koper maar weet jij wel iemand voor wie dit de perfecte woning zou zijn? Tag die persoon! Degene die als eerste de koper aandraagt, krijgt namelijk een salontafel van 𝗧𝗼𝗺`𝘀 𝗦𝘁𝗲𝗶𝗴𝗲𝗿𝗵𝗼𝘂𝘁. Van beide tafels vind je een voorbeeld in bijgevoegde foto’s. Leuke actie he?! De actie loopt tot 1 februari 2021. Kijk voor meer info over de woning op: https://www.funda.nl/koop/steenbergen-nb/huis-41020942-krommeweg-4/

ERA Content+ Makelaars, profile pictureImage may contain: tree, house, plant, grass, sky, outdoor and natureImage may contain: people sitting, text that says '6-persoons Boomstamtafel Houtsoort:Suar Houts Maximale afmeting 2,20 x 1,0 meter'Image may contain: text that says 'Salontafel Tom's Steigerh'Image may contain: indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *