Een SNEAK om je wat op te warmen op deze zondagse januari-dag! Deze keer in Ell…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Een SNEAK om je wat op te warmen op deze zondagse januari-dag! Deze keer in Ell…

Een SNEAK om je wat op te warmen op deze zondagse januari-dag! ❄️ Deze keer in Ell ! 🤩

Wanneer je een woning zoekt met zeer veel leefruimte op de begane grond, met mogelijkheid van werken met kantoor aan huis, dan is deze uitgebouwde twee-onder-één-kap woning in Ell zeker een interessante woning voor jou!

Hier woon je rustig in een charmant dorp met mooie natuurgebieden in de nabijheid. In het dorp zijn de lagere school, dokter, apotheek en winkels op loopafstand bereikbaar! Ook Weert is op korte afstand makkelijk bereikbaar.

Deze uitgebouwde tweekapper met mogelijkheid voor kantoor aan huis heeft een woonkamer met een werkelijk wauw-effect vanwege de zeer royale woonkamer. Met nog een terrasoverkapping en mooie zonnige tuin ga je hier heerlijk wonen. De gehele woning heeft kunststof kozijnen en elektrische rolluiken.

Bijzondere kenmerken

* royale aanbouw en daarmee ruime woonkamer
* ideale terrasoverkapping
* kantoor/praktijkruimte aan huis!
* zeer royale tuin

Vraagprijs € 268.000,- k.k.

Thuis in jouw huis | Sharon Bish Makelaardij
#Ell #ruimte #huis

A SNEAK to warm you up a bit on this Sunday January day! ❄️ This time in Ell! 🤩

When you're looking for a home with a lot of living space on the ground floor, with the possibility of working with office at home, this upgraded two-under-one-hood house in Ell is certainly an interesting home for you!

Here you live quietly in a charming village with beautiful nature reserves in the vicinity. In the village, primary school, doctor, pharmacy and shops can be reached within walking distance! Weert is also easily accessible at a short distance.

This upgraded double barber with the option for office at home has a living room with a really wow effect because of the very generous living room. With another terrace roof and beautiful sunny garden you will live here. The entire house has synthetic frames and electric shutters.

Special features

* generous construction and spacious living room with it
* ideal terrace cover
* office / practice room at home!
* very generous garden

Asking price € 268.000,- k.k.

Home in your house | Sharon Bish Brokerage
#Ell #ruimte #huis

TranslatedBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *