NIEUW! Stakenburgstraat 10 te Son en Breugel Moderne villa op een zeer royaal p…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW! Stakenburgstraat 10 te Son en Breugel Moderne villa op een zeer royaal p…

NIEUW! Stakenburgstraat 10 te Son en Breugel

Moderne villa op een zeer royaal perceel van circa 1195 m², gelegen in Oud-Breugel! Deze woning is in 2005 praktisch geheel opnieuw opgebouwd, uitgebouwd en gemoderniseerd met o.a. luxe woonkeuken, fraaie living en tuinkamer (samen circa 63 m²), kantoor-/speelkamer, souterrain en 4 volwaardige slaapkamers op de verdiepingen. Deze woning is prachtig gelegen nabij uitstekende voorzieningen zoals natuur, sportfaciliteiten, winkels, uitvalswegen etc!


Van Roon Makelaardij & Taxaties, profile pictureImage may contain: tree, house, plant, sky, outdoor and natureImage may contain: living room, table and indoorImage may contain: table and indoorImage may contain: table, kitchen and indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *