NIEUW: Lavendel 13 in Oostelbeers. Wederom een pareltje in deze zeer gewilde n…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW: Lavendel 13 in Oostelbeers. Wederom een pareltje in deze zeer gewilde n…

NIEUW: Lavendel 13 in Oostelbeers.
Wederom een pareltje in deze zeer gewilde nieuwbouwwijk aan de rand van Oostelbeers, gemeente Oirschot! Belangrijkste eigenschappen die deze woning zeer gewild maken zijn ten eerste de ideale ligging ten opzichte van o.a. Eindhoven Airport, High Tech Campus Eindhoven en de steden Eindhoven, Tilburg en Den Bosch. Daarnaast betreft dit een sfeervolle en kwalitatief hoogwaardig afgewerkte tweekapper op een ruim perceel, o.a. met garage, oprit voor twee auto’s en een privacy biedende achtertuin.

-Vraagprijs € 395.000,- k.k.
– Bouwjaar ca. 2019
– Inhoud woning ca. 523 m³
– Woonoppervlakte ca. 128 m²
– Perceeloppervlakte 261 m²

Check de foto’s en maak snel een afspraak via 0499-575875.

https://www.vandemeerendonkmakelaars.nl/aanbod/woningaanbod/oost-west-en-middelbeers/koop/huis-5449795-Lavendel-13/


Van de Meerendonk Makelaars, profile pictureImage may contain: outdoor, text that says 'TE KOOP NIEUW A 10'Image may contain: living room, sky, table and indoorImage may contain: kitchen and indoorImage may contain: sky, plant, house and outdoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *