Rustig vrijstaand wonen en genieten van een prachtige tuin met volledige privacy…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Rustig vrijstaand wonen en genieten van een prachtige tuin met volledige privacy…


Rustig vrijstaand wonen en genieten van een prachtige tuin met volledige privacy. Dat is wat ons betreft de beste omschrijving voor deze woning. Dit landhuis is gesitueerd midden op het perceel en door het grote glasoppervlak heeft u aan alle zijden een fantastisch uitzicht op de tuin. Een serre, een tuinkamer, grote garage, een riante woonkamer en 2 badkamers maken dit nog aantrekkelijker.

De woning is gelegen in het Hofke, Tongelre, aan het einde van een doodlopende straat en op loopafstand van een supermarkt. Inde nabijheid treft u een natuurgebied en uitvalswegen naar het centrum, Nuenen, Geldrop, Mierlo en Helmond.

Interesse? Maak snel een afspraak!

https://www.meneerdemakelaar.nl/…/huis-5323777-Maanvlinder…/

Quiet freestanding living and enjoying a beautiful garden with complete privacy. That is the best description for this house as far as we are concerned. This country house is situated in the middle of the plot and through the large glass surface you have a fantastic view of the garden on all sides. A greenhouse, a garden room, large garage, a spacious living room and 2 bathrooms make this even more attractive.

The house is located in the Hofke, Tongelre, at the end of a dead end and within walking distance of a supermarket. In your vicinity you will find a nature reserve and exit roads to the center, Nuenen, Geldrop, Mierlo and Helmond.

Interested? Yes. Make an appointment quickly!

https://www.meneerdemakelaar.nl/aanbod/woningaanbod/eindhoven/koop/huis-5323777-Maanvlinderlaan-15/

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *