Ruim uitgebouwde, goed onderhouden 2-onder-1 kapwoning aan rustige woonstraat in…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Ruim uitgebouwde, goed onderhouden 2-onder-1 kapwoning aan rustige woonstraat in…

Ruim uitgebouwde, goed onderhouden 2-onder-1 kapwoning aan rustige woonstraat in woonwijk ‘De Pullen’. Deze verzorgde woning met zonnige privacy biedende achtertuin op het zuidoosten heeft een oprit met parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s, een ruime inpandige berging, een bijkeuken, een multifunctionele ruimte, een wasruimte, een grote serreruimte en 3 slaapkamers (met mogelijkheid tot een 4e slaapkamer met badkamer op de begane grond). Deze verzorgde woning ligt in een kindvriendelijke woonwijk nabij speel- en groenvoorzieningen en een basisschool en nabij het karakteristieke centrum van Oirschot met al zijn voorzieningen.


Van de Meerendonk Makelaars, profile pictureImage may contain: sky and outdoor, text that says 'TE KOOP NIEUW A F0O'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *