Op zoek naar een twee-onder-een-kap woning met vier slaapkamers is Bergeijk? We…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Op zoek naar een twee-onder-een-kap woning met vier slaapkamers is Bergeijk? We…

Op zoek naar een twee-onder-een-kap woning met vier slaapkamers is Bergeijk? 🏡 Wellicht is de Doktoer Barentsenstraat 30 in Bergeijk wel iets voor jou! Wil je op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod in Bergeijk? Like en volg dan Met Ons Makelaars Bergeijk

NIEUW AANBOD 🏡
Dokter Barentsenstraat 30 in Bergeijk Op mooie rustige locatie gelegen twee onder een kap woning met vier slaapkamers, carport en grote hobbyruimte. De tuin op het zuiden, is mooi aangelegd en biedt veel privacy ☀ Meer informatie of een bezichtiging inplannen? Neem dan een kijkje op onze website: https://www.metonsmakelaars.nl/aanbod/woningaanbod/bergeijk/koop/huis-5452414-Dokter-Barentsenstraat-30/Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *