Nog een topper om de eerste week van ‘t nieuwe jaar af te sluiten; Perfect afgew…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nog een topper om de eerste week van ‘t nieuwe jaar af te sluiten; Perfect afgew…

Nog een topper om de eerste week van ‘t nieuwe jaar af te sluiten; Perfect afgewerkt & geheel gemoderniseerde hoekwoning met garage😍 meer info: https://www.raaijmakersmakelaardij.nl/woningaanbod/HD12475/de-koppele-96-eindhoven #eindhoven #Vaartbroek #instapklaar #funda #raaijmakersmakelaardij

Raaijmakers Makelaardij, profile pictureImage may contain: house, sky, tree, cloud and outdoorImage may contain: table and indoorImage may contain: 1 person, kitchen, table and indoorImage may contain: indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *