NIEUW | Lavendelhof 20 te Zundert Deze ruime tussenwoning heeft 3 slaapkamers e…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW | Lavendelhof 20 te Zundert Deze ruime tussenwoning heeft 3 slaapkamers e…

NIEUW | Lavendelhof 20 te Zundert Deze ruime tussenwoning heeft 3 slaapkamers en een badkamer op de 1e verdieping, mogelijkheid tot een extra slaapkamer op de 2e verdieping, een voor- en achtertuin alsmede een vrijstaand stenen berging in de achtertuin. De ligging van de achtertuin is op het oosten en beschikt over een achterom. De afwerkingen zijn recentelijk deels vernieuwd. 🏷Energielabel: C 📞 076 – 597 59 00 | 📧 og@vanhasselmakelaars.nl | 📱 WhatsApp naar 06-82696601 https://www.vanhasselmakelaars.nl/aanbod/woningaanbod/zundert/koop/huis-5405850-Lavendelhof-20/

Van Hassel makelaars, profile picture


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *