Catamaranstraat 14 in Tilburg 5017 LK: Woonhuis te koop.

Vind nieuwe huizen in uw regio

Catamaranstraat 14 in Tilburg 5017 LK: Woonhuis te koop.

Nieuw in de verkoop: Catamaranstraat 14 te Tilburg. Op een zeer gewilde woonlocatie in Hoogvenne op loopafstand van de PIUSHAVEN en het stadscentrum gelegen halfvrijstaande woning met berging en tuin. De woning is gebouwd in 1993, gemoderniseerd en uiteraard volledig geïsoleerd. Op de 1e verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De zolder biedt nog veel mogelijkheden om een extra slaapkamer te realiseren. In de directe omgeving tevens speelterreintjes voor de kinderen aanwezig. Vraagprijs € 325.000 k.k.

New for sale: Catamaranstraat 14 in Tilburg. In a highly sought-after living location in Hoogvenne within walking distance of the PIUSHAVEN and the city centre, half-detached house with storage and garden. The house was built in 1993, modernized and of course completely isolated. On the second floor there are three bedrooms and the bathroom. The attic offers many opportunities to realize an extra bedroom. In the immediate vicinity there are also playgrounds for the children. Asking price € 325.000 k.k.

Translated

Catamaranstraat 14 in Tilburg 5017 LK: Woonhuis te koop.

Op een zeer gewilde woonlocatie in Hoogvenne op loopafstand van de PIUSHAVEN en het stadscentrum gelegen halfvrijstaande woning met berging en tuin. De woning is gebouwd in 1993, gemoderniseerd en uiteraard volledig geïsoleerd. Op de 1e verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De z…


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *