Ben jij een meedenker? Dit is je kans! “Bij de voorbereiding van onze nieuwe wo…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Ben jij een meedenker? Dit is je kans! “Bij de voorbereiding van onze nieuwe wo…

Ben jij een meedenker?🏡💡
Dit is je kans! “Bij de voorbereiding van onze nieuwe woonvisie spraken we af dat we in Uden ruimte willen bieden aan nieuwe vormen van wonen. In Park Maashorst is daar nu ruimte voor. In de vorm van een prijsvraag willen we iedereen de gelegenheid bieden om met goede ideeën te komen. Wij dagen u uit om ons te verrassen met een creatieve invulling, bijvoorbeeld wat betreft duurzaamheid en flexibiliteit. We denken hierbij onder andere aan verplaatsbare woningen, tiny-houses of bijvoorbeeld ecologische woningen. Degene met het beste idee krijgt straks de gelegenheid om dat voor eigen rekening en risico op deze locatie te gaan ontwikkelen en realiseren. Deze prijsvraag… More

Van der Loo Makelaardij o.z., profile pictureImage may contain: text that says 'GEMEENTE UDEN IF YOUR DREAMS DON T SCARE YOU, THEY ARE van der TOO SMALL LOO makelaardij'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *