WONINGMARKT-UPDATE VELDHOVEN Zo aan het begin van dit nieuwe jaar, is het goed…

Vind nieuwe huizen in uw regio

WONINGMARKT-UPDATE VELDHOVEN Zo aan het begin van dit nieuwe jaar, is het goed…


WONINGMARKT-UPDATE VELDHOVEN
Zo aan het begin van dit nieuwe jaar, is het goed om nog even terug te kijken naar de woningmarktcijfers van het laatste kwartaal van 2020, waaruit m.n. blijkt dat er nog steeds een aanhoudend tekort aan woningen is. Het aanbod is met maar liefst 29% gedaald tot 45 woningen en al je dit afzet tegen de 125 verkopen in dit laatste kwartaal, is de markt voor kopers wederom krapper geworden. De vergelijking met het laatste kwartaal van 2019 geeft een nog somberder beeld voor woningzoekenden, omdat het aanbod in Veldhoven het afgelopen jaar met maar liefst 50,55% is gedaald en de verkooprijzen gemiddeld met 12,29% zijn gestegen!

Heb jij concrete verhuisplannen en wil je weten wat wij hierin voor je kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling van uw huidige woning, via: https://www.erafocus.nl/vrijblijvende-waardebepaling/

Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *