Voor onze vestiging in Eindhoven zoeken wij een Hospitality Manager. Je bent een…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Voor onze vestiging in Eindhoven zoeken wij een Hospitality Manager. Je bent een…

Voor onze vestiging in Eindhoven zoeken wij een Hospitality Manager. Je bent een échte duizendpoot en gaat dagelijks aan de slag om de binnen- en buitendienst zo efficiënt mogelijk draaiende te houden. Je bent eerstelijns aanspreekpunt voor onze makelaars en klanten (zowel telefonisch als per mail) en verleent daarbij een optimale service! Hierbij streef je altijd naar een maximale klanttevredenheid!
Jij bent ondernemend, leergierig, durft te zeggen waar het op staat, zelf startend, commercieel en vooral erg klantgericht. Je bent flexibel en bent graag bezig met van alles en nog wat, en vooral: je ziet het werk! Daarnaast ben en werk je enorm gestructureerd en behoud je overzicht over je werkzaamheden. Durf jij deze uitdaging met ons aan te gaan? Kijk snel voor meer informatie op onze website: https://www.vbtgroep.nl/werken-bij-vbt/hospitality-manager/

Vb&t Makelaars, profile pictureImage may contain: 2 people


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *