Verkoopster heeft haar huis in Blixembosch al gedeeld, maar binnenkort bij Makel…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Verkoopster heeft haar huis in Blixembosch al gedeeld, maar binnenkort bij Makel…

Verkoopster heeft haar huis in Blixembosch al gedeeld, maar binnenkort bij Makelaarskantoor Huibers in de verkoop. Professionele foto’s worden nog gemaakt, maar bezichtigingen zijn al mogelijk. Bel 040-2444770 voor een afspraak.

Na 13 heerlijke jaren in ons fijne huis, komt binnenkort onze woning in Blixembosch te koop bij Makelaarskantoor Huibers B.V. Ruime uitgebouwde tweekapper met garage en extra berging, oprit voor 2 auto’s, woonkamer en eetkamer met vloerverwarming, 4 slaapkamers, 2 badkamers (beide met ligbad en douche), dakterras, tuin met 2 terrassen. In februari op Funda, maar nu al te bezichtigen 040-2444770. Delen is lief!

Makelaarskantoor Huibers B.V., profile pictureImage may contain: house and outdoorImage may contain: living room, table and indoorImage may contain: living room, table and indoorImage may contain: table and indoorImage may contain: table and indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *