Te koop: Luxe afgewerkte nieuwe woning op royaal perceel

Vind nieuwe huizen in uw regio

Te koop: Luxe afgewerkte nieuwe woning op royaal perceel

❗️TE KOOP❗️
Pastoor van Moorseldreef 6 Netersel

Luxe afgewerkte nieuwe woning opgeleverd in mei 2020 op royaal perceel, prachtig gelegen in het groene plan ‘Hems Hoeve’ Netersel. Aan de voorzijde is er uitzicht op een groenvoorziening en de achterzijde ligt volledig vrij en is perfect gesitueerd op het westen. Er is sprake van een luxe keuken- en badkamerinrichting. Prachtig sfeervol bijgebouw aanwezig bestaande uit een royale terrasoverkapping en een geïsoleerde berging. Begane grond en verdieping zijn volledig voorzien van vloerverwarming en er zijn 10 zonnepanelen aanwezig. Bij het ontwerp is de woning getoetst op Woonkeur. Perfect geïsoleerde woning, de energiekosten zijn maar een paar tientjes per maand!

📞 0497-380103
🖥 info@roijmans.nl

https://www.roijmans.nl/…/neter…/pastoor-van-moorseldreef/6…

❗️ FOR SALE ❗️
Pastor of Moorseldreef 6 Netersel

Luxuriously finished new house delivered in May 2020 on a generous plot, beautifully located in the green plan 'Hems Hoeve' Netersel. There is a view of landscaping on the front and the back is completely free and perfectly situated on the west. There is a luxury kitchen and bathroom setting. Beautifully atmospheric outhouse present consisting of a generous terrace roof and an isolated storage room. Ground floor and floor are fully equipped with underfloor heating and there are 10 solar panels present. The house has been tested on Woonkel at the design. Perfectly insulated home, the energy costs are just a few tens a month!

📞 0497-380103
🖥 info@roijmans.nl

https://www.roijmans.nl/woningaanbod/koop/netersel/pastoor-van-moorseldreef/6?forsaleorrent=0&take=10

Translated

Te koop: Luxe afgewerkte nieuwe woning op royaal perceel

Luxe afgewerkte nieuwe woning opgeleverd in mei 2020 op royaal perceel, prachtig gelegen in het groene plan ‘Hems Hoeve’ Netersel. Aan de voorzijde is er uitzicht op een groenvoorziening en de achterzijde ligt volledig vrij en is perfect gesitueerd


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *