TE HUUR | Ruim woongedeelte, gelegen aan de Markt in Zundert. Met op de begane g…

Vind nieuwe huizen in uw regio

TE HUUR | Ruim woongedeelte, gelegen aan de Markt in Zundert. Met op de begane g…


TE HUUR | Ruim woongedeelte, gelegen aan de Markt in Zundert. Met op de begane grond via de bijkeuken een achteringang met toegang tot de keuken en woonkamer, welke voorzien is van een haardpartij. Op de verdieping zijn 4 slaapkamers, een badkamer en een ruim dakterras. Er is een vlizotrap naar de bergzolder. Via de oprit is de (gezamenlijke) fietsenberging te bereiken. Per direct tijdelijk beschikbaar tot de zomer van 2021. 🏷Energielabel: F πŸ“ž 076 – 597 59 00 | πŸ“§ verhuur@vanhasselmakelaars.nl | πŸ“± WhatsApp naar 06-82696601
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *