** NIEUW IN DE VERKOOP ** Wingerd 31, Schaijk WAUW! Wordt u de nieuwe eigenaa…

Vind nieuwe huizen in uw regio

** NIEUW IN DE VERKOOP ** Wingerd 31, Schaijk WAUW! Wordt u de nieuwe eigenaa…

** NIEUW IN DE VERKOOP **

Wingerd 31, Schaijk

WAUW!
Wordt u de nieuwe eigenaar van deze moderne, instapklare hoekwoning met aanbouw (2016!), berging en parkeerplaats? De woning is gelegen op een rustige locatie en toch op loopafstand van het gezellige centrum van Schaijk.

De woning is modern afgewerkt, met strak stucwerk, een sfeervolle houten vloer in de woonkamer, een praktische tegelvloer in de keuken en wasruimte. De keuken is voorzien van een modern keukenblok en diverse inbouwapparatuur, waaronder een SMEG fornuis met oven. De aanbouw is volledig geïsoleerd en voor meerdere doeleinden geschikt bijvoorbeeld als kantoorruimte of speelkamer.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamer (2x met rolluiken), een airco (2020) en een moderne badkamer. Op de tweede verdieping is er nog één royale slaapkamer met dakkapel. De tuin is keurig, onderhoudsvriendelijk aangelegd en op het zuiden gelegen.

Is dit de ideale woning voor u? Kijk voor meer informatie op https://bit.ly/2LcUKuq
of bel voor een bezichtiging naar Akker Makelaardij 0412-474687

** NEW ON SALE **

Wingerd 31, Schaijk

WOW!
Will you become the new owner of this modern, ready-to-go corner house with construction (2016! ), storage room and parking space? The house is located in a quiet location and still within walking distance of the cozy center of Schaijk.

The house is modernly finished, with sleek stucco, an atmospheric wooden floor in the living room, a practical tile floor in the kitchen and laundry room. The kitchen has a modern kitchenette and various appliances, including a SMEG oven stove. The construction is completely insulated and suitable for multiple purposes, for example as office space or playroom.
On the first floor there are three bedrooms (2 x with shutters), an air conditioning (2020) and a modern bathroom. On the second floor there is one more generous bedroom with dormer chapel. The garden is neat, maintained and situated on the south.

Is this the ideal home for you? For more information visit https://bit.ly/2LcUKuq
or call for a viewing to Akker Brokerage 0412-474687

TranslatedBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *