NIEUW | Beukenlaan 42 in Zundert Ruim 3-kamer appartement, gelegen op de 1e verd…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW | Beukenlaan 42 in Zundert Ruim 3-kamer appartement, gelegen op de 1e verd…

NIEUW | Beukenlaan 42 in Zundert Ruim 3-kamer appartement, gelegen op de 1e verdieping van het appartementencomplex “De Drie Beuken”. Gunstig gelegen in het centrum, op loopafstand van diverse winkels, cafés, restaurants en een medisch centrum. Het openbaar vervoer is op loopafstand. Het appartement met lift, heeft een inpandige berging, een overdekt balkon en eigen parkeerplaats. Er is een fietsenberging op het afsluitbare achterterrein. 🏷Energielabel: A 📞 076 – 597 59 00 | 📧 og@vanhasselmakelaars.nl | 📱 WhatsApp naar 06-82696601 https://www.vanhasselmakelaars.nl/aanbod/woningaanbod/zundert/koop/huis-5444404-Beukenlaan-42/

Van Hassel makelaars, profile picture


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *