𝗢𝗽 𝗲𝗲𝗻 𝗴𝗲𝘄𝗲𝗹𝗱𝗶𝗴𝗲 𝗹𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗶𝗻 #𝗪𝗮𝘁𝗲𝗿𝗿𝗶𝗷𝗸 𝘁𝗲 #𝗠𝗲𝗲𝗿𝗵𝗼𝘃𝗲𝗻 𝗹𝗶𝗴𝘁 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝗻𝗱 𝗿𝘂𝗶𝗺𝗲 …

Vind nieuwe huizen in uw regio

𝗢𝗽 𝗲𝗲𝗻 𝗴𝗲𝘄𝗲𝗹𝗱𝗶𝗴𝗲 𝗹𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗶𝗻 #𝗪𝗮𝘁𝗲𝗿𝗿𝗶𝗷𝗸 𝘁𝗲 #𝗠𝗲𝗲𝗿𝗵𝗼𝘃𝗲𝗻 𝗹𝗶𝗴𝘁 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝗻𝗱 𝗿𝘂𝗶𝗺𝗲 …

𝗢𝗽 𝗲𝗲𝗻 𝗴𝗲𝘄𝗲𝗹𝗱𝗶𝗴𝗲 𝗹𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗶𝗻 #𝗪𝗮𝘁𝗲𝗿𝗿𝗶𝗷𝗸 𝘁𝗲 #𝗠𝗲𝗲𝗿𝗵𝗼𝘃𝗲𝗻 𝗹𝗶𝗴𝘁 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝗻𝗱 𝗿𝘂𝗶𝗺𝗲 𝗶𝗻 𝟮𝟬𝟭𝟳 𝗼𝗽𝗴𝗲𝗹𝗲𝘃𝗲𝗿𝗱𝗲 #𝘁𝘄𝗲𝗲-𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿-𝗲𝗲𝗻-𝗸𝗮𝗽 𝘄𝗼𝗻𝗶𝗻𝗴. 𝗗𝗲𝘇𝗲 #𝗶𝗻𝘀𝘁𝗮𝗽𝗸𝗹𝗮𝗿𝗲 𝘄𝗼𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝘃𝗼𝗼𝗿𝘇𝗶𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝘇𝗲𝗲𝗿 𝗺𝗼𝗱𝗲𝗿𝗻𝗲 𝗸𝗲𝘂𝗸𝗲𝗻, 𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁𝗲 𝘄𝗼𝗼𝗻𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿, 𝟰 𝘀𝗹𝗮𝗮𝗽𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝘀, 𝗲𝗲𝗻 𝗹𝘂𝘅𝗲 𝗯𝗮𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿 𝗲𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗮𝗰𝗵𝘁𝗲𝗿𝘁𝘂𝗶𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗯𝗲𝗿𝗴𝗶𝗻𝗴. 𝗗𝗲 𝘄𝗼𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗹𝗶𝗴𝘁 𝗱𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁 𝗮𝗮𝗻 𝗽𝗮𝗿𝗸 #𝗠𝗲𝗲𝗿𝗹𝗮𝗻𝗱, 𝗼𝗽 𝗹𝗼𝗼𝗽𝗮𝗳𝘀𝘁𝗮𝗻𝗱 𝘃𝗮𝗻 𝘄𝗶𝗻𝗸𝗲𝗹𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂𝗺 #𝗠𝗲𝗲𝗿𝗿𝗶𝗷𝗸 𝗲𝗻 𝗵𝗲𝗲𝗳𝘁 𝗱𝗮𝗮𝗿𝗻𝗮𝗮𝘀𝘁 𝗲𝗲𝗻 𝘇𝗲𝗲𝗿 𝗴𝘂𝗻𝘀𝘁𝗶𝗴𝗲 𝗹𝗶𝗴𝗴𝗶𝗻𝗴 𝗻𝗮𝗯𝗶𝗷 𝘂𝗶𝘁𝘃𝗮𝗹𝘀𝘄𝗲𝗴𝗲𝗻, 𝗯𝘂𝘀𝘃𝗲𝗿𝗯𝗶𝗻𝗱𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗻𝗮𝗮𝗿 #𝗖𝗶𝘁𝘆𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂𝗺 𝗩𝗲𝗹𝗱𝗵𝗼𝘃𝗲𝗻, 𝘀𝘁𝗮𝗱𝘀𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂𝗺 𝘃𝗮𝗻 𝗘𝗶𝗻𝗱𝗵𝗼𝘃𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗘𝗶𝗻𝗱𝗵𝗼𝘃𝗲𝗻 #𝗔𝗶𝗿𝗽𝗼𝗿𝘁. 𝗔𝗹𝗹𝗲𝘀 𝗶𝘀 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗲𝗻𝗸𝗲𝗹𝗲 𝗺𝗶𝗻𝘂𝘁𝗲𝗻 𝗯𝗲𝗿𝗲𝗶𝗸𝗯𝗮𝗮𝗿. 🗝️𝐕𝐫𝐚𝐚𝐠𝐩𝐫𝐢𝐣𝐬: € 𝟱𝟬𝟬.𝟎𝟎𝟎,-⁠
🗝️𝐁𝐨𝐮𝐰𝐣𝐚𝐚𝐫: 𝟐𝟎𝟭𝟳
🗝️𝐏𝐞𝐫𝐜𝐞𝐞𝐥: 𝟏𝟮𝟯𝐦²⁠
🗝️𝐖𝐨𝐨𝐧𝐨𝐩𝐩𝐞𝐫𝐯𝐥𝐚𝐤𝐭𝐞: 𝟏𝟯𝟳 𝐦²⁠ 𝗧𝗵𝗶𝘀 𝘀𝘂𝗿𝗽𝗿𝗶𝘀𝗶𝗻𝗴𝗹𝘆 𝘀𝗽𝗮𝗰𝗶𝗼𝘂𝘀 #𝘀𝗲𝗺𝗶-𝗱𝗲𝘁𝗮𝗰𝗵𝗲𝗱… More

Debbie Mels Lommers Makelaars, profile pictureImage may contain: sky and outdoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *