SNEAK PEEK Deze prachtige woning aan de rand van Berkel Enschot hebben wij nieu…

Vind nieuwe huizen in uw regio

SNEAK PEEK Deze prachtige woning aan de rand van Berkel Enschot hebben wij nieu…

SNEAK PEEK 🤩 Deze prachtige woning aan de rand van Berkel Enschot hebben wij nieuw in de verkoop! Deze werkelijk instapklare vrijstaande woning biedt veel ruimte en mogelijkheden. Parkeren kan op eigen terrein, de achtertuin is gelegen op het zonnige zuid-oosten en de garage én berging bieden veel (praktische) bergruimte. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien. Boven bevinden zich 4 ruime slaapkamers (met een mogelijkheid tot 5 slaapkamers), een nette badkamer en een separaat toilet. De gehele woning is uiterst smaakvol ingericht. Laat je verassen en plan een bezichtiging in! 🏠🍀 🏡: Noordkriek 12 Berkel-Enschot
💰: € 649.000,- k.k.
📩: info@jurgens-vanbemmelen.nl
📞: 013-3032227

Makelaarskantoor Jurgens & van Bemmelen, profile pictureImage may contain: sky, house, tree, cloud, plant and outdoorImage may contain: house, sky, tree, plant and outdoorImage may contain: indoorImage may contain: table, plant and indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *