Nieuw in verhuur: Hofvijver 141 Hierbij mogen we u één van de mooiste apparteme…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nieuw in verhuur: Hofvijver 141 Hierbij mogen we u één van de mooiste apparteme…

Nieuw in verhuur: Hofvijver 141 ‼ Hierbij mogen we u één van de mooiste appartementen van ‘s-Hertogenbosch aanbieden. 🤩 Wonen in het Paleiskwartier op de 18e verdieping met een loggia gelegen op het zuiden en oosten met de mooiste uitzichten over de historische binnenstad van ‘s-Hertogenbosch en de omliggende natuur zoals de Bossche Broek en het Gement. ’s-Ochtends ziet u de zon opkomen boven de St. Jan en De Bossche Broek, overdag kunt u heerlijk van de zon genieten met uitzicht over het Gement en ’s-avonds kijkt u bij het diner over de verlichte binnenstad van ‘s-Hertogenbosch! 🌃 Voor meer informatie: https://www.amb-makelaars.nl/aanbod/woningaanbod/’s-hertogenbosch/huur/huis-5469978-Hofvijver-141/

AMB Makelaars Den Bosch, profile pictureImage may contain: sky, tree, outdoor and waterImage may contain: indoorImage may contain: sky and indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *