NIEUW IN DE VERKOOP Karakteristieke halfvrijstaande woning midden in het centrum…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW IN DE VERKOOP Karakteristieke halfvrijstaande woning midden in het centrum…

❗NIEUW IN DE VERKOOP❗ Karakteristieke halfvrijstaande woning midden in het centrum van Oud-Eersel gelegen op een mooi groot perceel met vrije achterom. Deze knusse woning gelegen op een perceel van 496 m² heeft onder meer een gezellige woonkamer, opkamer en eenvoudige keuken. Rond de jaren 1900 is er op dit adres een boterfabriekje van P.J. de Kort gevestigd genaamd “De Lelie”. Dit was 1 van de 3 boterfabrieken welke er in Eersel in die tijd zijn gevestigd. Meer informatie? Neem dan contact met ons op; 📞0497-535672

W.Heeren makelaardij, profile pictureImage may contain: sky, house, tree, cloud and outdoorImage may contain: table, plant and indoorImage may contain: table and indoorImage may contain: table, flower and indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *