Marjanna Vissers treedt toe als partner bij Lelieveld makelaardij | Nieuws

Vind nieuwe huizen in uw regio

Marjanna Vissers treedt toe als partner bij Lelieveld makelaardij | Nieuws

Marjanna Vissers treedt toe als partner bij Lelieveld makelaardij.

Zeven jaar geleden zette een jonge, ambitieuze stagiaire de eerste stappen in haar vastgoedcarrière. Zij had de opleiding vastgoedmakelaardij bijna afgerond en vond bij Lelieveld makelaardij twee ervaren mentoren: Raymond van der Heijden en Robin Scholten. In de jaren die volgden maakte Marjanna Vissers (29) kennis met alle facetten van het vak en toonde zij zich vastbesloten om de lat van dit kantoor hoog te houden. Op 1 januari 2021 heeft zij daartoe de volgende stap gezet: de stagiaire van weleer is toegetreden als partner bij Lelieveld makelaardij.

"Een mooie stap voor mij en het kantoor".

Lees meer in dit mooie artikel op netwerkbrabant.nl.

https://netwerkbrabant.nl/…/marjanna-vissers-treedt-toe-als…

Marjanna Vissers joins as a partner at Lelieveld brokerage.

Seven years ago, a young, ambitious intern took the first steps in her real estate career. She had almost completed the real estate brokerage course and found two experienced mentors at Lelieveld: Raymond van der Heijden and Robin Scholten. In the years that followed Marjanna Vissers (29) met all facets of the profession and showed determination to keep the bar of this office up. On 1 January 2021 she made the next step: the intern of former joined as a partner at Lelieveld brokerage.

′′ A nice step for me and the office ".

Read more in this beautiful article at netwerkbrabant.nl.

https://netwerkbrabant.nl/nieuws/marjanna-vissers-treedt-toe-als-partner-bij-lelieveld-makelaardij

Translated

Marjanna Vissers treedt toe als partner bij Lelieveld makelaardij | Nieuws

Zeven jaar geleden zette een jonge, ambitieuze stagiaire de eerste stappen in haar vastgoedcarrière. Zij had de opleiding vastgoedmakelaardij bijna afgerond en vond bij Lelieveld makelaardij twee ervaren mentoren:  Raymond van der Heijden en Robin Scholten. In de jaren die volgden maakte Marjanna…


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *