Huis kopen in 2021? Let hierop

Vind nieuwe huizen in uw regio

Huis kopen in 2021? Let hierop

#nieuws
Een hypotheek 🏠 krijgen wordt voor veel kopers iets makkelijker en ben je onder de 35, dan betaal je tijdelijk geen overdrachtsbelasting 💶 meer. Benieuwd wat er in 2021 nog meer verandert als je een huis (ver)koopt of bezit? funda heeft het voor je op een rijtje gezet!

Huis kopen in 2021? Let hierop

Huis kopen in 2021? Een hypotheek aanvragen wordt iets makkelijker dankzij de versoepeling van een aantal regels. Voor huizenbezitters en verkopers veranderen er ook een aantal zaken, bijvoorbeeld met betrekking tot de belastingaangifte en het aanvragen van een energielabel. Dit zijn de belangrijkst…


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *