Even voorstellen: Joyce werkt sinds vandaag voor ons kantoor in Waalwijk Joyce…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Even voorstellen: Joyce werkt sinds vandaag voor ons kantoor in Waalwijk Joyce…

Even voorstellen:
Joyce werkt sinds vandaag voor ons kantoor in Waalwijk๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Joyce denkt in oplossingen. Dat is haar kracht en dat is wat ze toevoegt aan de service van Allround Makelaardij. Ze zorgt voor hospitality, zodat je je thuis voelt bij ons, luistert goed naar je wensen en haalt voldoening uit contact met mensen. Ze laat je graag zien dat ze het allemaal tot in de puntjes voor je regelt. Joyce woont samen met haar vriend Robin in Vlijmen. In haar vrije tijd sport ze veel en is ze graag bezig met uiterlijke verzorging. Je ziet Joyce op ons kantoor in Waalwijk zodra je binnenkomt. Een goed begin.

Let me introduce you:
Joyce has been working for our office in Waalwijk since today ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ

Joyce thinks in solutions. That's her strength and that's what she adds to the service of Allround Brokerage. She ensures hospitality, so you feel at home with us, listens to your wishes and takes satisfaction out of contact with people. She likes to show you that she arranges it all down to the dots for you. Joyce lives with her friend Robin in Vlijmen. In her free time she sports a lot and likes to be busy with outward care. You will see Joyce at our office in Waalwijk as soon as you enter. A good start.

TranslatedBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *