Even voorstellen: Joyce werkt sinds vandaag voor ons kantoor in Waalwijk Joyce …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Even voorstellen: Joyce werkt sinds vandaag voor ons kantoor in Waalwijk Joyce …

Even voorstellen:
Joyce werkt sinds vandaag voor ons kantoor in Waalwijk👋🏼 Joyce denkt in oplossingen. Dat is haar kracht en dat is wat ze toevoegt aan de service van Allround Makelaardij. Ze zorgt voor hospitality, zodat je je thuis voelt bij ons, luistert goed naar je wensen en haalt voldoening uit contact met mensen. Ze laat je graag zien dat ze het allemaal tot in de puntjes voor je regelt. Joyce woont samen met haar vriend Robin in Vlijmen. In haar vrije tijd sport ze veel en is ze graag bezig met uiterlijke verzorging. Je ziet Joyce op ons kantoor in Waalwijk zodra je binnenkomt. Een goed begin.

Allround Makelaardij Waalwijk, profile pictureImage may contain: 1 person, closeup


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *