BINNENKORT IN VERKOOP Erg leuke en bijzondere tussenwoning in 'boerderijst…

Vind nieuwe huizen in uw regio

BINNENKORT IN VERKOOP Erg leuke en bijzondere tussenwoning in 'boerderijst…

BINNENKORT IN VERKOOP

Erg leuke en bijzondere tussenwoning in 'boerderijstijl' gebouwd. Een woning met in totaal 4 slaapkamers, waarvan de architectuur perfect aansluit bij de landelijke bebouwing in de directe omgeving, maar dan wel met een moderne twist. Hier kun je wonen met de vrije natuur als buurman en de gemakken van de stad in de directe omgeving. En instapklaar!

Aan de rand van het dorp Cromvoirt gelegen woning met berging en achterom. De woning maakt deel uit van in 2014/2015 opgeleverde nieuwbouwproject Voirtse Veld.

Cromvoirt maakt onderdeel uit van de gemeente Vught. De dagelijkse voorzieningen zoals een supermarkt en basisschool zijn binnen handbereik. Recreatieplas de IJzeren Man, een supermarkt, basisschool en kinderdagverblijf zijn op enkele minuten lopen gelegen en het nieuwe Jeroen Bosch ziekenhuis en de A59 op 5 autominuten. Binnen 10 autominuten staat u filevrij in het centrum van ’s-Hertogenbosch en Vught.

Vraagprijs € 350.000,- k.k.

IN SALE SOON

Built a very nice and special terraced house in 'farm style'. A house with a total of 4 bedrooms, the architecture of which fits perfectly with the rural construction in the immediate vicinity, but with a modern twist. Here you can live with the free nature as a neighbor and the comforts of the city in the immediate vicinity. And ready to move in!

Apartment located on the edge of the village of Cromvoirt with storage and backwards. The house is part of the new construction project Voirtse Veld delivered in 2014/2015

Cromvoirt is part of the city of Vught. The daily amenities such as a supermarket and primary school are within reach. Recreation pool the Iron Man, a supermarket, primary school and daycare centre are located a few minutes walk away and the new Jeroen Bosch hospital and the A 59 on 5 autominutes. Within 10 automobiles you will be traffic jam-free in the center of's-Hertogenbosch and Vught.

Asking price € 350.000,- k.k.

TranslatedBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *