**NIEUW IN DE VERKOOP** Dominee Creutzbergweg 1D, Nijmegen Moderne, instapklar…

Vind nieuwe huizen in uw regio

**NIEUW IN DE VERKOOP** Dominee Creutzbergweg 1D, Nijmegen Moderne, instapklar…

**NIEUW IN DE VERKOOP**
Dominee Creutzbergweg 1D, Nijmegen

Moderne, instapklare woning met zonnige, ruime achtertuin op het zuidwesten, houten berging en achterom. De ligging is ideaal te noemen: op loopafstand van het Goffertpark, dichtbij NS-stations en het bruisende centrum van Nijmegen. Deze woning is strak afgewerkt, goed onderhouden en volledig geïsoleerd. Kortom, koffers uitpakken en genieten!

De woning heeft een goede indeling met op de begane grond een lichte woonkamer met openslaande tuindeuren. Halfopen keuken met een modern keukenblok voorzien van diverse apparatuur. Het oog valt direct op het hippe betonlook stucwerk. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een complete badkamer en op de tweede verdieping heeft u nog de mogelijkheid om meerdere slaapkamer(s) te realiseren.
De achtertuin is ruim, keurig aangelegd in 2020 en op het zuidwesten gelegen. In 2020 is het buitenschilderwerk uitgevoerd.

Bent u enthousiast geworden? Ga voor meer informatie naar: https://bit.ly/2JGwbWe

Bezichtiging plannen? Bel ons op 0412-474687, of stuur (buiten kantoortijden) een appje naar 06-14920283.

** NEW ON SALE **
Reverend Creutzbergweg 1 D, Nijmegen

Modern, ready-to-go home with sunny, spacious backyard on the southwest, wooden storage and backwards. The location is ideal: walking distance from the Goffertpark, near NS stations and the vibrant center of Nijmegen. This home is tightly finished, well maintained and fully insulated. In short, unpacking suitcases and enjoying!

The house has a good layout with a light living room on the ground floor with French garden doors. Half-open kitchen with a modern kitchenette equipped with various appliances. The eye catches directly on the hip concrete look stucco. On the first floor there are three bedrooms and a complete bathroom and on the second floor you still have the option to realize multiple bedrooms.
The backyard is spacious, neatly built in 2020 and located on the southwest. The outdoor painting was carried out in 2020

Did you get excited? For more information visit: https://bit.ly/2JGwbWe

Planning a viewing? Call us at 0412-474687, or send (outside office hours) an app to 06-14920283.

TranslatedBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *