Zojuist de laatste afspraak van dit jaar gehad: Een succesvolle oplevering van e…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Zojuist de laatste afspraak van dit jaar gehad: Een succesvolle oplevering van e…

Zojuist de laatste afspraak van dit jaar gehad: Een succesvolle oplevering van een vrijstaand landhuis met zwembad, waarin morgen de jongste uit het gezin van de kopers de nieuwjaarsduik zal nemen😱

Tijd voor privΓ©πŸ™πŸΌ
De oliebollen halen we dit jaar bij MHC Bommelerwaard, gebakken door Bakkerij van Keulen . En nu lekker naar huis om terug te blikken op een intensief jaar en vooruit te zien naar een mooi en hopelijk weer een beetje normaal 2021. We wensen iedereen een hele mooie jaarwisseling en alvast alle goeds voor 2021!πŸ₯‚

Just had the last appointment of this year: A successful delivery of a freestanding country house with swimming pool, in which the youngest from the buyer s' family will take the new year's dive tomorrow 😱

Time for private πŸ™πŸΌ
We will pick up the oil balls this year at @[136796056413550:274:MHC Bommelerwaard], baked by @[354241691263635:274:Bakkerij van Keulen]. And now going home to look back on an intensive year and see ahead to a beautiful and hopefully a little normalcy again 2021. We wish everyone a very nice year and all the good for 2021!

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *