Interesse? Wij nemen graag de tijd voor je! Plan een afspraak via onze website e…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Interesse? Wij nemen graag de tijd voor je! Plan een afspraak via onze website e…


Interesse? Wij nemen graag de tijd voor je! Plan een afspraak via onze website en we laten je de woning graag zien met maximaal 2 personen. Komt een fysieke afspraak niet zo goed uit, bel dan voor digitale mogelijkheden!

Voor deze woning geldt een bieden vanaf-prijs.

Gefeliciteerd; jouw droomwoning staat eindelijk te koop! Je experimenteert met stijl, indeling en voor je het weet ademt de ruimte karakter en heeft het die persoonlijke touch. De instapklare basis met een strakke afwerking, grote uitbouw/serre en veel ruimte is het perfecte uitgangspunt. Verder is deze woning voorzien van maar liefst 5 slaapkamers, een tuin op het zuiden en een dubbele garage met overkapping.

En dat ook nog op eens op een toplocatie; in de gewilde laan in Zeelst Oost!
Bekijk deze woning via onze website: https://hendriks.nl/…/Blaarthemseweg-62/34486951/tekoop.html

Interested? Yes. We would love to take the time for you! Schedule an appointment via our website and we'd love to show you the house with up to 2 people. If a physical appointment is not a good time, call for digital opportunities!

For this house there is an offer from-price.

Congratulations, your dream home is finally for sale! You experiment with style, layout and before you know it, space breathes character and has that personal touch. The ready-to-go base with a sleek finish, large extension / greenhouse and lots of space is the perfect starting point. Furthermore, this house is equipped with no less than 5 bedrooms, a garden on the south and a double garage with canopy.

And that is also happening in a prime location; in the wanted avenue in Zeelst Oost!
Check out this home via our website: https://hendriks.nl/Veldhoven/Blaarthemseweg-62/34486951/tekoop.html

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *