BINNENKORT IN VERKOOP IN DRUNEN: Brede 2-onder-1-kapwoning met ruime oprit en…

Vind nieuwe huizen in uw regio

BINNENKORT IN VERKOOP IN DRUNEN: Brede 2-onder-1-kapwoning met ruime oprit en…

BINNENKORT IN VERKOOP IN DRUNEN: πŸ”œπŸ”œ Brede 2-onder-1-kapwoning met ruime oprit en uitzicht op de dijk. Deze woning uit 1968 is gelegen in een rustige straat waar voornamelijk bestemmingsverkeer komt, gelegen aan de rand van de buurt Venne-Oost
te Drunen. Het is prachtig om te πŸšΆβ€β™€οΈπŸšΆπŸšΆwandelen over de dijk of om te fietsen in de Drunense Duinen. VRAAGPRIJS: € 330.000.- k.k.

AMB Makelaars Drunen - Vlijmen - Heusden, profile pictureImage may contain: text that says 'AMB makelaars BINNENKORT IN DE VERKOOP SNEAK PREVIEW PREVIEW www.amb-makelaars.nl 's-Hertogenbosch I Vught I Drunen'Image may contain: table and indoorImage may contain: tree, plant, sky, table and outdoorImage may contain: text that says 'Houtopslag machine Garage Werkruimte Eetkamer Entree Woonkamer AMB makelaars'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *