NIEUW #Markendaalseweg 329-B22. Gelegen aan de rand van het centrum van Breda, m…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW #Markendaalseweg 329-B22. Gelegen aan de rand van het centrum van Breda, m…

NIEUW #Markendaalseweg 329-B22. Gelegen aan de rand van het centrum van Breda, met vrij-uitzicht over de #marksingel en de monumentale witte huisjes van het nieuw te ontwikkelen #stadspark #Seeligkwartier vindt u dit sfeervolle 3-kamer appartement met een overdekte #parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein. Voorzien van een royale living van ruim 37m2 met een open keuken, bijkeuken/wasruimte, een balkon, 2 slaapkamers en een luxe badkamer met ligbad en douche. Het #appartement is gelegen op de eerste etage van Residentie #Markbrug een luxe #appartementencomplex uit de jaren 90, voorzien van een lift en een eigen berging op de begane grond. Op een steenworp afstand van de #grotemarkt Markt #centrum #Breda Op loopafstand van de “hippe” #Wilhelminastraat en het Van Coothplein, met exclusieve winkels, supermarkt, cafés en restaurants. Het #Mastbos en het #Ginneken zijn op 5 minuten fietsen gelegen. De uitvalswegen zijn via de zuidelijke rondweg snel bereikbaar. #Hypodomus #Makelaar #ilovebreda bel ons 0768200044 voor meer info.

NEW #Markendaalseweg 329-B22. Located on the edge of the center of Breda, with free-view over the #marksingel and the monumental white cottages of the new to be developed #citypark #Seeligkwartier you will find this atmospheric 3-room apartment with a covered #parking lot in the locked parking lot. Equipped with a generous living of over 37 m2 with an open kitchen, pantry / laundry room, a balcony, 2 bedrooms and a luxurious bathroom with bathtub and shower. The #apartment is located on the first floor of Residence #Markbrug a luxurious #apartment complex from the 90 s, equipped with an elevator and own storage room on the ground floor. Just a stone's throw from the #cavemarkt Market #center #Breda Walking distance to the ′′ hip ′′ #Wilhelminastraat and the Van Coothplein, with exclusive shops, supermarket, cafes and restaurants. The #Mastbos and the #Ginneken are located on 5 minute bicycles. The roads can be reached quickly via the south bypass. #Hypodomus #Realtaar #ilovebreda call us 0768200044 for more info.

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *