KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP Op zoek naar de ideale starterswoning?! Deze ui…

Vind nieuwe huizen in uw regio

KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP Op zoek naar de ideale starterswoning?! Deze ui…

KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP

Op zoek naar de ideale starterswoning?! Deze uitgebouwde tussenwoning is gelegen in de wijk Tuinzicht en is instapklaar! Vraagprijs € 249.000 k.k.

De woning, gelegen aan een gezellig woonpleintje is voorzien van een moderne keuken (2019), sfeervolle woonkamer, badkamer op de begane grond en twee ruime slaapkamers met extra kleedkamer op de eerste verdieping. Tevens beschikt de woning over een stenen berging, gezellige stadstuin en achterom.

De Abeelstraat is centraal gelegen aan de rand van de vooroorlogse wijk Tuinzigt op loopafstand van het centrum, net buiten de singels. De wijk kenmerkt zich door diverse karakteristieke woningen uit de jaren 20 tot 50. Het gezellige, sfeervolle en bruisende stadscentrum van Breda is nabij gelegen en eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer, auto, fiets en te voet. De auto snelwegen zijn makkelijk bereikbaar.

Bekijk Abeelstraat 85 nu op onze website en plan een bezichtiging!

❗ KIN ALERT – NEW ON SALE ❗

Looking for the ideal starter home?! This upgraded terraced house is located in the garden view neighborhood and is ready to move in! Asking price € 249.000 k.k.

The house, located on a cozy living square, has a modern kitchen (2019), atmospheric living room, ground floor bathroom and two spacious bedrooms with extra dressing room on the first floor. The house also has a stone storage room, cozy city garden and around the back.

The Abeelstraat is centrally located on the edge of the pre-war district of Tuinzigt within walking distance of the center, just outside the singles. The neighborhood is characterized by various characteristic homes from the 20 s to 50. s. The cozy, atmospheric and vibrant city center of Breda is nearby and easy to reach with public transport, car, bicycle and on foot. The car highways are easily accessible.

Check out Abeelstraat 85 now on our website and schedule a viewing!

TranslatedBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *