Instapklaar wonen in een fijn 3-kamer appartement dat is gelegen op de 3e etage …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Instapklaar wonen in een fijn 3-kamer appartement dat is gelegen op de 3e etage …


Instapklaar wonen in een fijn 3-kamer appartement dat is gelegen op de 3e etage van een complex dat deel uit maakt van centrumplan 'Meerijk'? Het kan en wel vanaf vandaag! Wij mogen je namelijk met gepaste trots voorstellen aan wellicht jouw nieuwe woonbestemming: Meerwater 79 in Eindhoven!

Naast een fantastisch uitzicht over het water vanaf het royale balkon ben je ook binnenshuis van alle gemakken voorzien. Zo beschik je over een ruime woonkamer, een moderne open keuken, 2 slaapkamers, een inpandige berging en een luxe badkamer. Verder is de woning voorzien van airconditioning en screens.

Wil jij dit alles weleens met eigen ogen komen bekijken? Neem dan contact op met ons kantoor en plan direct een (online) bezichtiging. Zien we je snel?

Bekijk deze woning ook via onze website: https://hendriks.nl/Eindh…/Meerwater-79/34487844/tekoop.html

Ready to live in a fine 3-room apartment located on the 3th floor of a complex that is part of the center plan 'Meerijk'? It's possible from today! Because we can proudly introduce you to perhaps your new home destination: Meerwater 79 in Eindhoven!

In addition to a fantastic view of the water from the generous balcony, you are also equipped indoors with all the comforts. This way you have a spacious living room, a modern open kitchen, 2 bedrooms, an indoor storage room and a luxurious bathroom. Furthermore, the house is equipped with air conditioning and screens.

Do you ever want to come and see all of this with your own eyes? Then contact our office and schedule an (online) viewing immediately. Will we see you soon?

Check out this house via our website: https://hendriks.nl/Eindhoven/Meerwater-79/34487844/tekoop.html

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *