NIEUW: Lochemstraat 73, Tilburg De woning ligt aan een rustige straat en aan d…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW: Lochemstraat 73, Tilburg De woning ligt aan een rustige straat en aan d…

NIEUW: Lochemstraat 73, Tilburg ๐Ÿคฉ

De woning ligt aan een rustige straat en aan de voorzijde bevindt zich een ruim opgezette groen- en speelvoorziening. De woning beschikt tevens o.a. over 4 slaapkamers, parkeergelegenheid op eigen terrein. Uitvalswegen richting Eindhoven, Breda en s Hertogenbosch alsmede het centrum van Tilburg zijn vlot bereikbaar. ๐Ÿก

๐Ÿ : Lochemstraat 73, Tilburg
๐Ÿ’ฐ: โ‚ฌ329.000,-
๐Ÿ“ฉ : info@jurgen-vanbemmelen.nl
๐Ÿ“ž : 013 3032227

NEW: Lochemstraat 73, Tilburg ๐Ÿคฉ

The house is located on a quiet street and there is a spacious set-up green and play facility at the front. Among other things, the house also has 4 bedrooms, parking on own property. Outfall roads towards Eindhoven, Breda and s Hertogenbosch as well as the centre of Tilburg can be reached quickly. ๐Ÿก

๐Ÿ : Lochemstraat 73, Tilburg
๐Ÿ’ฐ: โ‚ฌ329.000,-
๐Ÿ“ฉ: info@jurgen-vanbemmelen.nl
๐Ÿ“ž : 013 3032227

TranslatedBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *