BINNENKORT ONLINE | Vrijstaande semi-bungalow met dubbele garage, aan de Hilsond…

Vind nieuwe huizen in uw regio

BINNENKORT ONLINE | Vrijstaande semi-bungalow met dubbele garage, aan de Hilsond…

BINNENKORT ONLINE | Vrijstaande semi-bungalow met dubbele garage, aan de Hilsondisstraat in Sprundel, op een perceel van 398 m2. Benieuwd? Neem voor meer informatie alvast contact met ons op! ๐Ÿ“ž 076 – 597 59 00 | ๐Ÿ“ง og@vanhasselmakelaars.nl | ๐Ÿ“ฑ WhatsApp naar 06-82696601

Van Hassel makelaars, profile pictureImage may contain: house, plant, sky, tree, outdoor and natureImage may contain: house, sky, plant, tree, cloud and outdoorImage may contain: cloud, house, sky, plant, tree and outdoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *