Als zzpโ€™er een hypotheek afsluiten? Dit heb je nodig!

Vind nieuwe huizen in uw regio

Als zzpโ€™er een hypotheek afsluiten? Dit heb je nodig!

๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ป๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ’ป Steeds meer mensen gaan voor zichzelf aan de slag: ze worden zzpโ€™er. Inmiddels tellen we al meer dan 1 miljoen zzpโ€™ers in Nederland. Hoog tijd dus om je meer informatie te geven over hypotheken voor zzpโ€™ers. Gelukkig is dat tegenwoordig steeds beter mogelijk, ook als je pas net voor jezelf begonnen bent. In onze nieuwe blog behandelen we een drietal vragen waarin we uitleggen wat je nodig hebt als zzpโ€™er om een hypotheek af te sluiten. Lees hier de blog! ๐Ÿ 

Hendriks Makelaardij Eindhoven, profile picture

Als zzpโ€™er een hypotheek afsluiten? Dit heb je nodig!Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *